7.6.2023. 10:06
0
Ramić: Uzaludni su pokušaji plaćenih revizionista da lažima pobijede istinu
Uzaludni su pokušaji plaćenih revizionista da upotrebom laži pobijede istinu, napisao je na svom Facebooku Emir Ramić, direktor Instituta za istraživanje genocida Kanada (IGK).

Ramić naglašava da su istina i pravda sastavni dio buduće Bosne i Hercegovine i bolje budućnosti svih njenih građana i naroda.

- Naš motiv borbe za istinu i pravdu nije mržnja protiv drugog i drugačijeg, nego oslobađanje žrtve od straha pomoću kulture sjećanja, a u ime bolje budućnosti - navodi Ramić.

Ističe da je oslobađanje žrtve od straha pomoću kulture sjećanja ljudsko i Božije pravo koje traži kaznu zločincima, a dobrim ljudima trasiranje puta ka boljem, sretnijem i humanijem životu.

- U toj borbi za istinu i pravdu ne zanimaju nas antidržavni, antibosanski elementi i njihov jalov pokušaj da nas zaustave.

Ne obaziremo se na prijetnje udružene antibosanske koalicije u dijaspori, posebno u Sjevernoj Americi - poručio je Ramić.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.