27.6.2023. 9:46
0
Izmjene u saobraćaju u Sarajevu: Večeras se neće moći voziti ovim ulicama
U pojedinim centralnim gradskim ulicama u Sarajevu večeras će doći do privremene obustave saobraćaja zbog održavanja manifestacije "Gala koncert opere i Sarajevske filharmonije".

Na zahtjev Narodnog pozorišta Sarajevo, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu potpunu obustavu saobraćaja na saobraćajnicama u Sarajevu.

Naime, do obustave saobraćaja će doći ulicom Branilaca Sarajeva – na dijelu raskrsnice s ulicom Ćemaluša do raskrsnice s ulicom Radićeva i ulicom Kulovića – na dijelu raskrsnice s ulicom Obala Kulina Bana do raskrsnice s ulicom Maršala Tita, za utorak, 27. juni 2023. godine, radi održavanja manifestacije “Gala koncert opere i Sarajevske filharmonije”.

Potpunu obustavu saobraćaja u raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava na alternativne pravce vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 19:30 do 22:00 sata.

– Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih lica u vrijeme realizacije ovih aktivnosti – saopćili su iz MUP-a KS.


(Admir O.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.