16.7.2023. 21:41
0
Saobraćajni kolaps u centru Sarajeva zbog trke “Sarajevski cener”
U Sarajevu je u večernjim satima zbog ulične trke pod nazivom „Sarajevski cener“ stvorena velika saobraćajna gužva.

Kako se može vidjeti na fotografiji, saobraćajni kolaps je i na alternativnim putnim pravcima u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Čitatelji portala N1 javljaju da je ogromna gužva pri samom centru grada, te da se dugo stoji u kolonoma.

Ranije su organizatori najavili da u periodu od 19.30 do 22.00 sata privremeno će biti izmijenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika, koji trče centralnim gradskim ulicama, od Vijećnice do Skenderije.

Saobraćaj je izmijenjen po sljedećem redoslijedu na lokacijama: Plato Vijećnice, Bentbaša (do benzinske pumpe EP), Obala Kulina Bana, Hiseta, Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije i Telali.

Utrke je započela u 20 sati kod Vijećnice i trčat će se individualno deset kilometara i timski pet kilometara, a nakon toga slijedi pjevanje i plesanje na After Run Partyju.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.