24.7.2023. 17:49
0
Vozač nasmijao odgovorom na pitanje o novim gužvama u Sarajevu zbog radova: Koristimo kvalitetnu drogu pa nam je svejedno
FOTO: N1
U Sarajevu, tačnije na Skenderiji jutros je počela prva faza radova na rekonstrukciji raskrsnice u okviru projekta obnove tramvajske pruge.

No, od jutros se već bilježe velike gužve u saobraćaju.

Kako je ranije objavljeno radovi će se u narednom periodu izvoditi na jednom dijelu saobraćajnice u ulici Hiseta i to na skretanju na most prema Centru Skenderija.

Kamere N1 su provjerile sa vozačima kako na njih utiču gužve na koje su primorani u saobraćaju, posebno imajući u vidu velike vrućine koje vladaju vani.

“Ovo se moglo po noći raditi, što im ovo treba?”,

“Sretna sam što idem kući, vjerujte”,

 “Evo podnosimo, moramo tako. Sigurno se može bolje organizovati”,

"Koristimo kvalitetnu drogu i svejedno nam je (smijeh). Šalim se, moramo biti strpljivi", samo su neki od odgovora iz ankete. 

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.