31.7.2023. 20:52
2
Vulić tvrdi: SAD pomažu sarajevskoj čaršiji da dođe do svog cilja, a to je islamska BiH
Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić rekla je za ATV da je uvođenje sankcije funkcionerima RS "proizvod lažnog izvještaja Majkla Marfija (Michael Murphy) sa zaposlenicima Ambasade koji su svi iz Sarajeva, odnosno iz SDA koji snivaju snove ne o dejtonskoj nego nekoj njima poznatoj drugoj BiH".

"SAD pomažu sarajevskoj čaršiji"

- Kada gvoore o suverenitetu i kako je on prekršen i kako mi ugrožavamo suverenitet BiH treba da prvo oni nama odgovore kakvo je to poštovanje suvereniteta kada sankcionišete izabranog člana jednog naroda u Predsjedništvu BiH. Nisu oni sankcionisali Željku Cvijanović, oni su ponizili Opći okvirni sporazum za mir - kaže Vulić.

Ona dodaje da je ovo još jedan od dokaza koliko "SAD pomažu sarajevskoj čaršiji da dođe do svog cilja - a to je islamska BiH".

"Velika sila nad ponosom RS"

- Ministar Bukejlović je svega pola godine na funkciji koju obavlja i jasno je da radi u interesu srpskog naroda i da se to ni najmanje ne sviđa gospodi iz SAD. Ministar Bukejlović je imao priliku da posjeti tu nazovimo veliku zemlju. Veliku po površini a još veću po zlu koje sije nad srpskim narodom i RS. Ta velika sila prosipa veliku silu nad ponosnom RS i njenim ponosnim zvaničnicima koje je sankcionisala. Amerika je navikla da porobljava i kolonizuje svaku zemlju koja ne radi u njenom interesu tako da ni malo ne čude ni ove ni neke buduće sankcije Srbima i RS - zaključila je Vulić.


(Admir O.)

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.