4.8.2023. 20:22
0
Konaković odgovorio na špekulacije o raskolu u NiP-u: "Imali ste resurse, bilo vas je mnogo više, ali smo vas pobijedili"
Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković oglasio se na društvenim mrežama i odgovorio na špekulacije o raskolu u ovoj stranci.

“A kako da mi vama, hijenama i poslušnicima, objasnimo da se u našoj družini glasno i otvoreno govori, da se mišljenja razmjenjuju, bruse, provjeravaju?

Mi ovaj posao radimo sa puno strasti i emocija, zato vas i pobjeđujemo. Kako da vama dizačima drhtavih ruku za sve prijedloge šefova objasnimo da tako ne treba i da je dobro da kažete svoj stav i kad je drugačiji od predsjednikovog?

I kako da vam objasnimo da nakon toga ima života u politici, da se normalno sarađuje i u timu putuje?

Niste to nikad shvatili, zato smo vas pobijedili.

Imali ste resurse, bilo vas je mnogo više, a upravo zbog ovih razlika smo vas pobijedili”, napisao je Konaković.



(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.