6.8.2023. 15:23
0
U BiH i sutra pljuskovi, spremite kišobran
FOTO: Sarajevo.ba
U Bosni i Hercegovini sutra će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno su moguće intenzivnije padavine, praćene jakim udarima vjetra.

Glavnina padavina poslijepodne i dio noći. Vjetar slab, u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 17 do 23, na jugu do 26 stepeni Celzijusa, prenosi Avaz.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrjieme. U jutarnjim satima je lokalno moguć slab pljusak. Poslijepodne i tokom noći očekuje se kiša i pljuskovi povremeno praćeni grmljavinom. Jutarnja temperatura će iznositi oko 12, a dnevna oko 19 °C.

Danas je u BiH pretežno oblačno vrijeme. Širom zemlje su zabilježeni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom.

Temperature zraka u 14.00 sati iznosila je (°C): Bjelašnica 7; Bugojno 17; Zenica 19; Bihać, Tuzla 20; Neum, Sarajevo 21; Široki Brijeg 22 i Mostar 25, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.