10.8.2023. 18:32
1
Zulfikarpašić nakon izglasavanja opoziva: Mandić je prvi načelnik koji živi u roditeljskom stanu
Nakon što je Općinsko vijeće Centar nakon duge i burne rasprave na današnjoj sjednici ponovo izglasalo opoziv načelnika Srđana Mandića sa 16 glasova za, reagirala je samostalna vijećnica Amra Zulfikarpašić.

Najviše me pogodila izjava jednog vijećnika koji je kazao, dosta je bilo vas Sarajlija. Mislim da u tome i jest najveći problem. Srđan Mandić je prvi načelnik koji živi u roditeljskom stanu i radi sve za dobrobit ove naše Općine Centar - poručila je Zulfikarpašić, ne želeći reći o kojem je vijećniku riječ.

Dodala je da i tužna i ljuta jer se nešto "insinuira jednom poštenom čovjeku bez ikakvih dokaza".

- I to samo zato da se budžet Općine Centar koji do kraja godine iznosi 40 miliona KM i još 80 miliona za iduću godinu priskrbi i upotrijebi za predizborne svrhe - kazala je samostalna vijećnica Općine Centar.


Podsjećamo, inicijativu za pokretanje opoziva, podsjećamo, ranije su potpisali vijećnici NiP-a, SBB-a i dio samostalnih vijećnika. Referendum u Općini Centar će biti održan 17. septembra, pernosi Faktor.


(Admir O.)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.