24.9.2023. 18:54
0
Buntićevo brutalno premlaćivanje žene je snimljeno: “Molim te, nemoj više, šta sam ti uradila?”
Poznati rukometaš Denis Buntić pretukao je suprugu u Ljubuškom.

Na audio sminku se čuje kako Buntić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac, inače rođeni Ljubušak, koji je u petak priveden zbog napada na ženu, krvnički mlati suprugu Klaru Buntić, a ona ga plačući moli da prestane, prenosi 24sata, dodajući da je "snimak uznemirujući i odveć mučan da bismo ga objavili".

Na njoj se čuje kako ga Klara preklinje da je ne tuče i govori kako to nije zaslužila. Čuju se i njeni jauci i udarci. Buntić ponavlja "Šta nisi zaslužila?" dok psuje, vrijeđa i udara.

Buntić je nastavlja mlatiti, viče joj da izlazi dok ga ona preklinje da prestane, prenosi 24sata.hr.

"Molim te, molim te, što sam ti uradila? Što sam ti uradila?", žena preklinjući ponavlja kroz plač.

"Nemoj me udarati više! Nemoj me! Nemoj više!", moli ga ona dok ju on ušutkava.

Žena vrišti od bola. Udarci odjekuju dok joj on prijeti i vulgarno je vrijeđa. Prijeti joj da će je ubiti. Ona ga moli da je pusti, da se može spremiti i otići. U pozadini se čuje plač djeteta, prenosi ovaj portal.

Podsjetimo, 24sata su već objavila ispovijest Klare Buntić.

"Zatvorila sam oči dok me udarao. Nisam se mogla odbraniti. Udarao me u leđa, u glavu, u trticu… Pobjegla sam u trenutku kad se okrenuo", ispričala je Klara Buntić.

Njen suprug priveden je u petak u Ljubuškom nakon napada, a policija mu je u kući pronašla i cijeli arsenal oružja, uključujući i zolje te automatsko oružje.

Ipak, pušten je nakon ispitivanja i neće u pritvor. Kako nam kaže Klara Buntić, Denisova majka radi na tom sudu.

Osumnjičen je za krivično djelo nasilje u porodici i nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih stvari.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.