2.1.2024. 8:41
1
Denis Buntić se s čašom penjao na binu na koncertu Dejana Matića: Intervenisali i zaštitari
Denis Buntić, bivši hrvatski rukometni reprezentativac kojeg je supruga prijavila za nasilje u porodici u alkoholiziranom stanju, snimljen je na Kupresu dok se s čašom u ruci penje na pozornicu tokom koncerta Dejana Matića i dobacuje bubnjaru. Na kraju je morao intervenirati zaštitar.

Snimka je nastala u subotu 30. decembra, na nastupu popularnog pjevača u sklopu Kupres Winter Festa.

- Nekoliko puta se pokušavao popeti na pozornicu i doći do Matića, a zaštitari su ga zaustavljali. Nije radio prevelike probleme, iako je bio pijan. To se sve događalo usred koncerta, oko 1.45 ujutro – rekao je jedan od prisutnih.

Na snimci se vidi kako Buntić pruža ruku bubnjaru usred svirke, kako pokušava održati ravnotežu na pozornici te kako naposljetku do njega dolazi zaštitar i govori mu nešto na uho, a Buntić diže čašu u zrak i pjeva.

Snimak možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Buntića je supruga Klara još 22. septembra prijavila zbog nasilja u porodici. Prijavila ga je da ju je pretukao u kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom. Tokom pretresa kuće, policija mu je pronašla cijeli arsenal oružja, uključujući automatske puške i zolje. Svejedno, sud u Ljubuškom na kojem mu godinama radi majka, odlučio je da ne mora u pritvor.

Uprkos žalbama tužiteljstva, sud u Ljubuškom je ustrajao na tome da ne mora iza rešetaka, čak i nakon objavljivanja mučnog audiozapisa na kojem se čuje kako Buntić mlati suprugu. I dalje je na slobodi, a nedavno mu je ukinuta mjera svakodnevnog javljanja u policiju. Isti sud u Ljubuškom na kojem mu radi majka i koji je odlučio da ne mora u pritvor, donio je odluku o ukidanju ove mjere.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.