27.4.2024. 10:15
1
Samo bahato: Pogledajte snimak posjete ministra Rame Isaka sa sinovima Srebrenici
Federalni ministar Ramo Isak, jučer je zajedno sa svojim sinovima, federalnim zastupnikom Arnelom i direktorom KPZ Zenica Rusmirom, posjetio Srebrenicu.

Oni su prilikom posjete obišli mezarje u Potočarima, te nanu Fatu Orlović u Konjević Polju.

Porodica Isak za ovu priliku kao prevozno sredstvo nije izabrala helikopter, kao što je to učinila prošle godine pred obilježavanje godišnjice genocida u Srebrenici.

Rusmir Isak je objavio video na TikToku, gdje bi bahaćenje bilo najadekvatniji i najkonkretniji opis bio. Na početku snimka se vidi kolona vozila pod pratnjom uz ubačene zvuke policijskih sirena, nakon toga isječak i sa posjete nani Fati, te koji kadar izlaska "visoke" delegacije iz automobila. Video se završava u Potočarima.


 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.