4.5.2024. 20:18
0
Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH i MUP RS pojačali mjere u Srebrenici povodom tvrdnji da se spremaju neredi na Vaskrs
Pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i MUP RS pojačali su mjere sigurnosti u Srebrenici, a povodom tvrdnji da se sutra, na dan Vaskrsa, spremaju incidenti.

Kako saznaje Avaz, DKPTBiH podigla je mjere osiguranja bez obzira na navode medija iz RS da Bošnjaci pripremaju incidente u Potočarima kako bi se za to okrivili Srbi. Za sada nema informacija da će doći do bilo kakvih nereda, ali iz DKPTBiH ništa ne prepuštaju slučaju.

Večeras i sutra u Srebrenici se očekuje veliki broj policijskih snaga kako bi Vaskrs protekao u miru i bilo kakve nesuglasice svedene na minimum.

- Mjere osiguranja već su odavno na većem nivou u Srebrenici, a sutra će biti još više podignute - rečeno je istom portalu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.