2.10.2023. 14:38
0
Članovi porodice se javili Komemorativnom centru Tuzla zbog tijela ubice iz Gradačca
FOTO: Instagram
Tijelo Nermina Sulejmanovića koji je počinio monstruozna ubistva još uvijek se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli. No, kako je rečeno za portal N1 ukop bi se mogao održati uskoro.
Podsjetimo, Nermin Sulejmanović trostruki je ubica iz Gradačca koji je na okrutan način usmrtio tri osobe. Među njima je i njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović, koja se od njega krila.

Iako postoje indicije da je ubici Nizaminu lokaciju otkrio neko iz policije, to još uvijek nije zvanično dokazano.

Ranije za medije Fikret Sulejmanović, očajni otac masovnog ubice iz Gradačca otkrio je da se stidi svog sina koji je ubistvom troje ljudi cijeli Gradačac zavio u crno.

(Elmedina H.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.