24.10.2023. 12:26
2
Pogledajte verbalni sukob Elvedina Okerića i Avde Avdića: "Klevetniče, sa Vama ću govoriti na sudu; Radujem se susretu na sudu"
Na današnjoj pres-konferencija predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, Elvedina Okerića, došlo je do verbalnog sukoba sa novinarom Avdom Avdićem.

Kantonalno vijeće Stranke za BiH Sarajevo optužilo je Narod i pravdu da su isplatili više od 200.000 KM organizacijama koje su oni osnovali a na pitanje novinara Avde Avdića da li je Okerić prisustvovao potpisivanju tog ugovora i kom svojstvu, Okerić je odgovorio:

"Klevetniče, višestruko presuđivani, sa Vama ću govoriti na sudu."

Na to mu je Avdić postavio pitanje: "Gdje živi gospodin Karić koji je dobio novac? Da li gospodin Karić živi u Tuzli?"

Okerić je zatim opet odgovorio da će se susresti na sudu na šta je Avdić rekao da se raduje tom susretu.



(Ajdin B.)

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.