14.11.2023. 8:06
1
Borenović: Dodik sa Schmidtom tajno nazdravljao
FOTO: Facebook/Branislav Borenović
Predsjednik PDP-a Branislav Borenović, reagovao je na Dodikovu izjavu da lider PDP jedino što može je da priča po sarajevskim televizijama o njemu, jer ništa pametno ni o PDP ni o sebi ne može ni reći.

"Borenović bez dileme gostuje na svim televizijama, i tvojim i manje tvojim, govori jednako otvoreno, bez pardona i direktno o svim prevarama, korupciji i urušavanju vrijednosnog sistema tvog vladajućeg režima.

Pa i na tvojoj RTRS koja, uzgred rečeno, ide na noge u Sarajevo kod, kako si ga do sada nazivao, turiste i migranta Šmita. Onog istog sa kojim si se prije neki dan, navodno, susreo, opet nagodio i tajno nazdravljao tu kod sebe u bakinačkim lokalima", poručio je Borenović.

"Ima nas dovoljno kod kojih tvoje viđenje komoditeta i privilegija nema šanse da prođe i koji ćemo uvijek reći ko ste, šta ste i u šta ste pretvorili ovo društvo", dodao je Borenović.

(Aldin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.