23.11.2023. 13:41
1
Nevjerovatno šta ovi ljudi rade: Smijenjen zamjenik načelnika Opštine Srebrenica Hamdija Fejzić jer je slavio Dan državnosti, te Dan nezavisnosti BiH
Na Tematskoj sjednici, održanoj na prijedlog načelnika Mladena Grujičića, Skupštine Opštine Srebrenica izglasan je opoziv i smjena zamjenika načelnika Općine Srebrenica Hamdija Fejzić.

Za opoziv i smjenu glasalo je 12 srpskih odbornika.

Na njegovo mjesto imenovan je Momčilo Cvjetinović, predsjednik OO SDS Srebrenica.

U obrazloženju za smjenu koje je došlo od strane načelnika, navedeno je da Fejzić nije prisustvovao sjednicama i kolegiju Skupštine, za šta on tvrdi da nije istina, te da je učestvovao u organizaciji obilježavanja Dana državnosti i nezavisnosti Bosne i Hercegovine.



Odbornici Bošnjaci nisu glasali, napustili su sjednicu i najavili da neće učestvovati u daljem radu. Uputili su poziv međunarodnoj zajednici da dođe u Srebrenicu, na čijem su čelu sada pripadnici srpskog naroda.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.