27.12.2023. 21:47
1
Sutra dan odluke - Ko će na čelo KCUS-a: Evo ko je dobio najviše bodova. Komisija dala maksimalan broj bodova Ismetu Gavrankapetanoviću
Upravni odbor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu sutra će imenovati novog generalnog direktora najveće zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini.

Komisija za provođenje postupka izbora kandidata za generalnog direktora KCUS-a obavila je svoj dio posla, te nakon obavljenih intervjua i utvrđivanja da tri kandidata ispunjavaju i opće i posebne uvjete konkursa, dostavila rang-listu kandidata Upravnom odboru.

Predsjednik Komisije je prof. dr. Ademir Hadžismailović, a članovi prim. mr. sci. dr. Besima Hadžihasanović, radiolog te pravnik Almir Tabaković.

Prema informacijama Faktora maksimalan broj bodova ukupno 75, tri člana Komisije dali su prof.dr. Ismetu Gavrankapetanoviću, aktuelnom direktoru Opće bolnice Sarajevo.

Dr. Alen Pilav, koji je trenutno vršilac dužnosti generalnog direktora od Komisije je dobio 68, dok je prof.dr. Mevludin Mekić dobio 63 boda.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.