6.1.2024. 13:46
0
Državni ministar finansija voli zapjevati nacionalističke pjesme: Zajedno sa Đajićem pjevao pjesmu posvećenu Draži Mhajloviću
Predsjednik GO SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić usjekao je Badnjak uoči pravoslavnog Božića koji se obilježava sutra, a u njegovom društvu među ostalim bio je i ministar finansija BiH Srđan Amidžić.

U videu koji su na Facebooku objavili iz SNSD-a Banjaluka vidi se Amidžić i Đajić u grupi koja pjeva pjesmu o četnikom Draži Mihailoviću "Morem plovi jedna mala barka", i to stihove "Čuvaju ga srpske bajonete", dok Amidžić pokazuje tri prsta.

Video pogledajte OVDJE.

Tekst pjesme ide ovako: 

"Morem plovi jedna mala barka,
a u barci kralja Petra majka.
Morem plovi ne boji se mina,
pošla majka da potraži sina.
Pošla majka sina da potraži,
pa se javi đeneralu Draži.
Čiča Dražo, gde je moje dete,
Čuvaju ga srpske bajonete..."

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.