7.1.2024. 8:45
0
Zlatko Hadžidedić: Dodik ima zeleno svjetlo kao Karadžić, BiH se urušila već 90 posto
Profesor Zlatko Hadžidedić, član Stranke za BiH, gostovao je u programu Face televizije, te je prokomentarisao posljednje poteze vlastiu RS-u na čelu sa Miloradom Dodikom.

"Ovdje se rat nikad nije ni završio! Radi se na raspadu BiH! Dodik smije sve što mu stranci kažu. Dodik ima zadatak da raskopa BiH. Neće doći nikakav Djed Mraz od Amerikanaca i nešto spriječiti… neće! Dodik ima zeleno svjetlo kao Karadžić. Ovo je sve što je na dnevnom redu od ‘92. godine", rekao je Hadžidedić.

Poručio je da postoji opcija da se BiH podijeli bez ispaljenog metka, s obzirom da su reakcije na Dodikove poteze vrlo mlake.

"Može! Mnoge su države tako pale. Amerikanci nas neće spasiti. Deveti januar je samo parada. Ne postoji volja da se djeluje, jer je na sceni projekt rušenja BiH. Volio bih da me neko demantuje, ali evo već godinama svi šute. Godinama se država potkopava", riječi su Hadžidedića.

Poručio je da se država BiH urušila za nekih već 90 posto, ali je, također, dodao da je dovoljno samo onih preostalih 10 posto da to sve zaustave, ako hoće.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.