19.1.2024. 13:13
0
Zastupnik u Hrvatskom saboru: RS je tempirana bomba koja samo što nije eksplodirala. Detonator nije u Banjaluci, nego u Moskvi
Zastupnik Hrvatske socijalno-liberalne stranke (HSLS) u Hrvatskom saboru Darko Klasić se tokom današnje rasprave dotakao i stanja u regiji i Bosni i Hercegovini.

- U Crnoj Gori je na vlasti koalicija u kojoj su i proruske stranke. Republika Srpska je tempirana bomba koja samo što nije eksplodirala, a detonator se nalazi u Moskvi, ne u Banjoj Luci.

Vrlo je vjerovatno da će biti aktiviran kako bi se smanjila logistička podrška Ukrajini i dodatno poremetio sigurnosni koncept Evropske unije i NATO-a - kazao je Klasić, prenosi index.hr .

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.