29.2.2024. 16:43
0
Posjetite Sajam ugostiteljstva i hotelijerstva HUBiH u Sarajevu
Sajam ugostiteljstva i hotelijerstva HUBiH 2024 održat će se naredne sedmice, 05.-06.03.2024. godine, u Sarajevu, Hotel Hills. Ulaz je besplatan za sve posjetioce, a očekuje vas odlična ponuda izlagača iz svijeta gastronomije, hotelijerstva i ugostiteljstva.
Predstavit će novitete, inovacije, proizvode, te ćete moći i degustirati određena jela i pića. Pored toga za vas spremaju odlične akcije i popuste, te ne propustite priliku dva dana se družiti sa proizvođačima, distributerima i predstavnicima kompanija. 

Pored toga, drugog dana događaja 06.03.2024. održat će se konferencija o menadžmentu poslovanja, ekonomiji i arhitekturi, te će kao takva predstaviti eminentna imena iz svijeta ugostiteljstva i hotelijerstva i svijeta arhitekture koji će svojim prezentacijama predstaviti sve inovacije i aktuelnosti, ali donijeti i savjete i preporuke. Govorit će: Admir Poško, Dženita Mustafić, Berina Bajrović, Gordana Puljić, Enis Hadžimujić, Kosta Mikić Weiss. Također će eminentna imena arhitekata razgovarati o temama uređenja hotela i restorana: Aleksandar Lilić, Kenan Brčkalija i Nikola Novaković. Predavači na linku https://hubih.sfera.ba/predavaci-konferencija/ 

Ulaz na konferenciju je također besplatan, ali je potrebno da se prijavite putem linka https://form.jotform.com/240094313386050 jer je broj mjesta ograničen. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

Prvog dana događaja, 05.03.2024. godine održat će se masterclassovi na kojima će eminentna imena gastro scene imati svoje masterclass-ove. Kupovinom dnevne karte bira se više edukacija koje se žele gledati. Poznata imena koja će održati masterclassove: Mario Mandarić – kuhar, Marin Rendić – kuhar, Ivana Bradarić – slastičar, Hamid Hadžić – kuhar, Dino Galvagno – kuhar, Dejan Živkoski – somelijer, Filip Pleteš – barmen, Filip Lipnik – barmen, Timur Kahrović – barista. Prijava preko linka: https://hubih.sfera.ba/predavaci-masterclass/ 

Pogledajte PROGRAM oba dana: https://hubih.sfera.ba/program-sajam-2024/ 

Budite u koraku sa HUBiH-om i novim trendovima kada je u pitanju opremanje jednog objekta.

Radno vrijeme sajma je:
05.03.2024. godine od 09:00 – 18:30h.
06.03.2024. godine od 09:00 – 17:00h.
Ulaz za sajamski dio je besplatan za sve posjetioce!

Sve informacije o događaju potražite na linku: 
https://hubih.sfera.ba/hubih-sajam-2024/ 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.