7.3.2024. 22:07
2
Irfan Tepić otvorio berbersku radnju od milion KM: Lamborghinija stavio u "centar". Sejo Brajlović, Asim Sarajlić, Ramo Isak i mnogi drugi prisustvovali otvorenju
Irfan Tepić, majstor za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade, najpoznatiji je i najbolji berber u našoj zemlji, koji uvijek pomjera granice svog zanata. Osim što je brinuo za imidž mnogih osoba sa javne scene, poput Dine Merlina, Miralema Pjanića, Senijada Ibričića, napisao je i knjigu „Berber ili prijatelj“, koja služi kao svojevrstan kompas za sve one koji se žele baviti starim zanatstvom berberstva.

Tepić je u skoro dvadeset godina rada stekao veliko iskustvo i znanje, a putovanja su mu proširila vidike i još više ga lično i profesionalno obogatila. Kao kruna rada došlo je i ostvarenje njegove životne želje i profesionalnog sna.

Naime, večeras je na Ilidži svečano otvorio njegovu berbersku radnju na 200 kvadrata od milion KM. 

Ovaj po svemu drugačiji objekat i, prema Tepićevim riječima, jedini ovakve vrste u našoj zemlji i na Balkanu ima deset zaposlenih. Klijentima će ponuditi sasvim novo i drugačije iskustvo posjete berberu, a u sklopu berbera su i kafeterija, welness i drugi zanimljivi sadržaji poput prostorije u kojoj će se mušterije moći i istuširati. Na raspologanju će imati i privatni parking. Po potrebi će biti i usluga dežurnog berbera, odnosno radit će od 0 do 24 sata.

Gala otvorenju berbera su prisustvovale mnoge poznate ličnosti i prijatelji Tepića, između ostalih Ramo, Rusmir i Arnel Isak, Sejo i Sanel Brajlović, Sedin Kahriman, Hamdija Abdić Tigar, Asim Sarajlić, Ćamil Duraković, biznismeni Gabrijel Čabro, Nihad Ugarak, Osman Suša, Muris Buljubašić, Nermin Aljević, sportisti Iron Puki, Nedžmin Ambešković i Mirnes Husanović, reper Sajfer, frizeri Senad Šehić i Haris Šabotić, Nick Papas i Elvedin Sakić.

(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.