13.3.2024. 11:32
2
Profesoru Husniji Kamberoviću u Sarajevu "digao pauk" automobil: "Neko se 'nameračio'. Strah me je više sjesti u to auto"
Profesor Husnija Kamberović na svom Facebook profilu negodovao je nakon što mu je pauk KJKP Rad-a sinoć digao automobil.

Sve se desilo ispred zgrade u kojoj živi u Sarajevu.

Kako profesor Kamberović govori, sumnja da mu se neko nameračio na automobil, jer ima uredno plaćenu mjesečnu kartu za parking.

Kamberović kaže da su mu kao razlog naveli da parking kartu nije zalijepio na automobil.

“Neprospavana noć, nakon šoka izazvanog krađom auta iz ulice u kojoj živim. “Maznuo” ga RAD-ov pauk iako sam imao uredno kupljenu mjesečnu parking kartu.

Prošle godine, gotovo na istom mjestu, neko mi je oštetio auto, policija uradila sve što je mogla da se ne dobije nadzor sa video kamera, Tužilaštvo KS na moju prijavu nije prstom mrdnulo.

I sada ovo! Neko se “nameračio”! Slučajno? Priznajem da me strah više sjesti u to auto “, opisao je profesor Kamberović.

Kamberović za kraj napominje da mu sada, kao pravi razbojnici, traže da plati da mu vrate automobil.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.