17.3.2024. 20:33
0
Dodik čestitao Putinu: Prijatelju srpskog naroda želim da sačuva Rusiju i donese mir na čitavom svijetu
Predsjednik RS Milorad Dodik čestitao je pobjedu predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu.

"Peti mandat na čelu Ruske Federacije, osvojen ubjedljivom pobjedom na predsjedničkim izborima, potvrda je da predsjednik Vladimir Putin ima ogromno povjerenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smjeru, naveo je Dodik.

"Pobjeda predsjednika Putina dočekana je s radošću i među srpskim narodom, jer u njemu vidi velikog državnika i prijatelja na kojeg se uvijek možemo osloniti i koji brine o našem narodu. Također, raduje nas što je ruski narod za svog lidera izabrao ozbiljnog, odgovornog i mudrog državnika, jer je to garancija da će se u današnjem svijetu održati tradicionalne vrijednosti i da neće postati mjesto u kojem samo odabrani mogu da odlučuju o svemu", napisao je Dodik na društvenim mrežama.

Potom je čestita Putinu na novom mandatu.

"Čestitam predsjedniku Putinu, dragom prijatelju RS i srpskog naroda, na novom mandatu. Želim mu dobro zdravlje, snagu i istrajnost na putu da sačuva Rusiju i donese mir i bolju budućnost čitavom svijetu", rekao je Dodik.


(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.