8.4.2024. 13:39
1
Arijana Memić napustila Klub NiP-a
FOTO: screenshot
Arijana Memić, zastupnica u Skupštini KS, saopćila je na današnjoj sjednici da više nije glanica Klub NiP-a.

- Sve ono što sam govorila u prvoj diskusiju nisu problemi od jučer. To je ono o čemu govorim proteklih godina i mjeseci. Skretala sam pažnju i ministra i pojedine kolega iz Kluba. Oni su se oglušili na to i mislili da ću ja to tako da progutam - navela je Memić.

Istakla je i kako je čekala mjesec dana da joj se odgovori na pitanja komesaru.

- Dobila sam odgovor od jedne rečenice, kada mi je komesar rekao da mi ne može dati odgovor. Najviše od svega što me frustira jeste što je borba moje porodice uspjela stati u jednu rečenici - zaključila je.

(Erna H.) 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.