4.5.2024. 17:39
2
Čampara: Laž je da sam dao posao firmi Gordana Memije. Taj ugovor sam ja zatekao i prvi ga je dao ministar Predrag Kurteš
Nakon pojedinih medijskih navoda da je kao ministar unutrašnjih poslova FBiH davao određene poslove firmi Gordana Memije, reagirao je Aljoša Čampara.

U svojoj reakciji Čampara negira da je on dao prvi ugovor kompaniji Foto Art, koja je u vlasništvu Memije, a koji se tiče održavanja hostinga servera FMUP-a.

“To su bolesne laži i konstrukcije iz iste kuhinje. Nije tačno da sam ja dao prvi ugovor toj firmi, taj ugovor sam ja zatekao i prvi ga je dao ministar Predrag Kurteš.

Kao i dosadašnje laži o meni i mom bratu, porodici Čampara općenito, i ovo će imati svoj sudski epilog. Sve dok lažima iste grupe ljudi ne stanemo ukraj”, naveo je Čampara.

(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.