7.5.2024. 22:57
0
Nakon nekoliko sati izvučeno tijelo Asima Šehanovića: Rudari Kreke uputili emotivnu poruku svom kolegi
Rudnik Kreka u čijem sastavu i "Mramor" oglasio se povodom akcije traženja i pronalska rudara Asima Šehanovića kojeg je prije šest dana zatrapala zemlja u jami dubokoj 170 metara.

“Obavještavamo da je odmah po pronalasku našeg komorata obaviještena Hitna pomoć Doma zdravlja Tuzla i Policijska uprava Zapad, te je pronađeni prvi kopač Asim Šehanović i iznesen iz jame u 21,30 sati. Nažalost, doktor Hitne pomoći Doma zdravlja Tuzla – ljekar mrtvozornik je po pregledu unesrećenog radnika konstatovao smrt u 21,40 sati. Ovim putem Rudnik uglja „Kreka“ d.o.o. – Tuzla iskazuje neizmjernu tugu i bol za izgubljenim mladim životom našeg komorata, a porodici, prijateljima i komoratima izjavljujemo najdublje saučešće. Uz veliki ponos što je bio nezamjenjljiv dio našeg kolektiva, našeg komorata, Šehanović Asima, pozdravljamo posljednjim RUDARSKIM SRETNO”, poručili su iz Rudnika Kreka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.