17.6.2024. 11:57
1
Evo šta iz policije kažu o saobraćajnoj nesreći u Stocu: Vozilo kojim je upravljala, kako tvrde mediji, Jasmina Izetbegović "zakačila" parkirano vozilo
U Stocu se danas dogodila nesreća koju je, kako tvrdi portal Hercegovina.info, uzrokovala kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića i bivše direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, Jasmina Izetbegović.

Portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić je za Oslobođenje potvrdio informacije o nesreći, ali nije želio otkriti puni identitet osobe koja ju je uzrokovala, ali ni demantovati informaciju da se radi o "prvoj kćerki SDA".

- U Stocu se jutros dogodila saobraćajna nesreća kada je automobil, za čijim volanom je bila osoba inicijala J.I., zastrugala jedno parkirano vozilo, koje se zbog toga pomjerilo i udarilo u sljedeće parkirano vozilo. U ovoj nesreći je nastupila materijalna šteta, ali povrijeđenih srećom nije bilo, rekao nam je Marić.

Inače, ako su tačni navodi o uključenosti Jasmine Izetbegović u ovu nesreću, to nije jedina njena povezanost sa Stocem. Kao što je poznato, ona se ranije udala za Ćamila Humačkića, biznosmena porijeklom iz Stoca, a ovaj brak se u međuvremenu raspao.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.