18.6.2024. 14:57
5
Konaković prozvao tzv. "Trojku 2": "Prava Trojka finalizira dogovore i to ne one 'da jedni drugima ne smetamo' već oko novih autobusa i tramvaja, naknada porodiljama..."
"Prava Trojka finalizira dogovore", poručio je danas preko društvenih mreža lider Naroda i Pravde i ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković.

Konaković je još kratko poručio da to nisu dogovori “da jedni drugima ne smetamo”, aludirajući na nedavnu konferenciju za medije stranaka koalicije tzv. “Trojka 2”.

“Nisu to dogovori 'da jedni drugima ne smetamo', to su dogovori da porodilje dobiju naknadu, roditelji knjige za djecu i subvenciju za vrtiće, šehidska i djeca palih boraca zaposlenje , građani nove autobuse i tramvaje, digitalizaciju, fasade, transparentnost i još mnogo, mnogo dobrog…”, kazao je Konaković kratko na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju njega, Forte i Nikšića.



(Ajdin B.)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.