3.7.2024. 22:57
0
U Munchenu nestala 13-godišnja Senada iz BiH
Trinaestogodišnjakinja iz München-a je nestala od subote, 29. juna 2024. godine, u 11:00 sati. Zadnji put je viđena u zoni Stare botaničke bašte u München-u.

Već su obavljene opsežne pretrage, koje nažalost još nisu dale nikakve dodatne tragove o tome gdje se 13-godišnja Senada nalazi koja je inače porijeklom iz BiH.

Prema trenutnom statusu istrage, ne pretpostavlja se da je riječ o nesreći ili nasilnom zločinu.

Ko je vidio 13-godišnjakinju poslije 11:00 sati od subote, 29. juna 2024? Ko je dao druga zapažanja koja bi se mogla povezati sa ovim slučajem nestale osobe? Mole se svi koji mogu dati relevantne informacije da kontaktiraju sjedište policije u Minhenu na 089/2910-0 ili bilo koju drugu policijsku stanicu.

Prezime: Poznato policiji

Visina: 163 cm

Ime: Senada (nadimak “Rada”); smeđa kosa do ramena, narandžaste pruge

Rod: žensko

Nošena odjeća/predmeti za vrijeme nestanka: zelene hlače, crni top, bijele patike …

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.