8.7.2024. 8:48
0
Preminula lijepa Selma Kapić: Nedavno se udala i bila u drugom stanju u trenutku smrti
Cijela zajednica Todorova i šire je zavijena u crno nakon vijesti o tragičnoj smrti mlade Selme Kapić. Kako je objavio cazin.net, lijepa Selma se nedavno udala i u trenutku smrti bila je trudna, što dodatno povećava tugu zbog njenog preranog odlaska.

Selmino zdravstveno stanje se zadnjih dana zakompliciralo, te je bila podvrgnuta dvjema operacijama. Prva operacija je prošla uspješno, ali nažalost, druga operacija se pokazala previše za njeno tijelo. Mlada Selma nije uspjela preživjeti, unatoč naporima ljekara.

Srce Selme Kapić prestalo je kucati u Ljubljani, gdje je bila hospitalizirana. Ova vijest je šokirala i rastužila sve koji su je poznavali. Selma je bila poznata po svojoj ljepoti, dobrom srcu i vedrom duhu, a njena smrt ostavlja neizmjernu prazninu u srcima porodice, prijatelja i cijele zajednice.

Selma Kapić će ostati u sjećanju kao osoba koja je svojim osmijehom i ljubaznošću uljepšavala živote svih oko sebe. Njen prerani odlazak je veliki gubitak, a njezina porodica i prijatelji će je zauvijek pamtiti i nositi u srcima.

Neka Selma počiva u miru, a njena porodica pronađe snagu u ovim teškim trenucima.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.