8.7.2024. 15:25
0
Arnel Isak će biti nosilac liste Snage naroda za Gradsko vijeće Zenica
Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH) Arnel Isak bit će nosilac liste Snage naroda za Gradsko vijeće Zenica.

Isak je 2019. godine imenovan za ministra prostornog uređenja, saobraćaja i komunikacija u Vladi Zeničko-dobojskog kantona (ZDK).

Zatim je na Lokalnim izborima 2020. godine bio kandidat za gradonačelnika Zenice te je sa osvojena 2.264 glasa završio na trećem mjestu, prenosi Politicki.

Na posljednjim izborima koji su održani 2022. godine je kao kandidat Narodnog evropskog saveza (NES) osvojio mandat u Parlamentu FBiH.

U Federalnom parlamentu je djelovao u Klubu PDA koji se raspao nakon što su taj klub napustila dva člana.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.