7.8.2024. 20:15
7
Ne daju Ibru: Nakon boračkih udruženja i Općinsko vijeće podržalo Berila
Općinsko vijeće Trnovo, na čelu sa predsjedavajućom Aminom Dedić, u skladu sa svojim nadležnostima i u koordinaciji sa izvršnim organom uprave nastavlja funkcionisati u svom punom kapacitetu, saopćeno je iz Općine Trnovo.

- Ovim putem ističem, da nema razloga da institucija i njeni građani trpe, dakle Općina Trnovo nastavlja raditi prema svojim nadležnostima, funkcioniše i pružat će usluge svojim građanima. U ime Općinskog vijeća apelujemo i vjerujemo da će nadležni organi u svemu postupati transparentno, u skladu sa zakonom, te da će spriječiti svaki vid političkog i medijskog pritiska. Potaknuta velikim brojem poziva naših građana osjećam se dužnom da kao predsjedavajuća Općinskog vijeća Trnovo izrazim neizmjernu zahvalnost građanima i privrednicima na podršci Općinskom načelniku Ibri Berilu i pomoćnici za geodetske, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina, Nađi Milišić - navela je Dedić.

(Sead M.)

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.