11.8.2024. 17:45
2
Iako se Berilo i Mulaosmanović nalaze u pritvoru, njihove apartmane je i dalje moguće rezervisati preko Bookinga
Apartmani "Aroma 1" i "Aroma 2" i dalje su na Bookingu za rezervisanje, piše danas Dnevni Avaz u nastavku priče oko hapšenja načelnika Općine Trnovo, Ibre Berila.

Novinari Avaza su pokušali da rezervišu apartman za period od 31. augusta do 2. septembra i apsolutno nema nikakvih prepreka u tome. Cijena apartmana za dva noćenja u "Aromi 1" sa jednom spavaćom sobom iznosi 190 KM. 

Cijena iste usluge u apartmanu "Aroma 2" iznosi 205 KM. Kako se navodi plaćanje se vrši u objektu, a moguće je besplatno ih otkazati do 30. augusta. U pitanju je zakazivanje na sajtu Booking.com.

Riječ je o apartmanima u vlasništvu Adisa Mulaosmanovića, koji je uhapšen zajedno s načelnikom Trnova Ibrom Berilom. Mulaosmanoviću je Kantonalni sud u Sarajevu odredio jednomjesečni pritvor.

Prema navodima Tužilaštva KS, Berilo je oteo državno zemljište i prepisao ga na Općinu Trnovo, a onda i na Adisa Mulaosmanovića.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.