14.8.2024. 12:42
5
Mnogima je promakao ovaj zanimljiv detalj sa sastanka u Istočnom Sarajevu o rješavanju plinske krize: Na zidu visi fotografija Milorada Dodika
FOTO: N1
U Istočnom Sarajevu počeo je sastanak nadležnih o rješavanju plinske krize koja je jučer rezultirala zavrtanjem ventila koji su ponovo otvoreni jutros.

Prema pisanju portala N1, prisutni su direktor "Sarajevogasa" u Istočnom Sarajevu, Nedeljko Elek, v.d. direktora Energoinvesta, Mirza Ustamujić sa advokatom, zamjenik ministra rudarstva i industrije RS, dok će predstavnici Regulatorne komisije za energetiku RS prisustvovati sastanku on line.

Na ovom sastanku nije prisutan niko od predstavnika resornog ministarstva iz FBiH.

Podsjećamo, Energoinvest Sarajevo tvrdi da Sarajevo gas iz Istočnog Sarajeva vrši nezakonito fakturisanje po cijenama koje bi, kako navode, trebale biti na snazi tek od prvog januara naredne godine.

Također, ono što je interesatno jeste to da se u prostoriji za sastanke nalazi i slika Milorada Dodika što nedvojbeno podsjeća na istočne zemlje gdje vlada kult predsjednika države, ali i vremena kada je Josip Broz Tito bio predsjednik SFRJ.

sastanak-istocno-sarajevo
FOTO: N1

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.