14.9.2024. 17:45
0
Trivić: Cilj da svaki Dodikov i Stanivukovićev tajkun ima svoju opštinu
"Podjela Banjaluke u nekoliko opština, kako to predlaže Milorad Dodik, ne bi donijela ništa drugo nego povećanje administracije, više troškova, nižu efikasnost i još lošije javne usluge stanovnicima našeg grada", rekla je predsjednik Nardonog fronta i kandidat opozicije za gradonačelnika Jelena Trivić.

Ona ističe da bi to dodatno značilo, a što jeste cilj Dodika, da svaki Dodikov i Stanivukovićev tajkun ima svoju opštinu.

"Značilo bi i fizičku podjelu teritorije tajkunima po principu kako to radi mafija kada dijeli teritoriju. Nije da sada te podjele plijena nema, ima je i te kako, Banjalukom i sada upravljaju tajkuni, ali bi podjelom Banjaluke na opštine ta podjela bila i ozakonjena", kaže Trivićeva i dodaje:

"Porediti Banjaluku sa Beogradom i podjelom Beograda na opštine je iluzorno. Beograd je skoro deset puta veći grad od Banjaluke".

Ona ističe da je Dodiku uvijek bio cilj da Banjaluka postane predgrađe Laktaša.

"Ako nekom nije jasno zašto imam dijametralno suprotne stavove od Dodika, evo još jednog razloga. NE Miloradu Dodiku znači DA narodu, znači DA narodnim interesima, a protiv tajkunskih interesa", zaključila je Jelena Trivić.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.