19.9.2024. 9:21
0
Jelena Trivić prisustvovala tribini bivšeg "saborca" Nebojše Vukanovića: "Složno protiv tajkuna, mafije, Dodika i njegovih kopija u vidu Stanivukovića"
Jelena Trivić, kandidatkinja za gradonačelnicu Banjaluke, prisustvovala je sinoć, kao zajednički kandidat opozicije, tribini pokreta Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića u banjalučkom naselju Kočićev vijenac.

"Sjano veče! Mjesna zajednica Kočićev Vijenac bila je premala da primi sve one koji su htjeli da čuju govornike, prije svega Vukana i divne kandidate sa njegove Liste, koji uživaju veliko poštovanje upravo zbog svoje beskompromisne borbe protiv kriminala, korupcije, privatizacije institucija i svih loših pojava koje su okovale naše društvo", izjavila je Trivić nakon održane tribine, te dodala:

"Hvala im na pozivu i podršci, jer u ovoj borbi možemo samo jedinstveni ostvariti željeni rezultat. Složno za promjene koje Banjaluka i Republika Srpska čekaju. Složno protiv tajkuna, mafije, Dodika i njegovih kopija u vidu Stanivukovića! Banjaluka narodu!".

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.