19.9.2024. 10:32
0
Gradonačelnika Lukavca kritikuju zbog koncerta Džejle Ramović dan nakon tragične smrti Mensure Salkić: Pali smo na testu ljudskosti
Pjevačica iz Lukavca, Mensura Salkić, tragično je preminula prije dva dana.

Iz Tužilaštva TK su kazali da je Salkić izvršila samoubistvo vješanjem.

I dok se njeni sugrađani opraštaju od nje, gradonačelnik Edin Delić se našao pod kritikama zbog koncerta Džejle Ramović na Dan grada Lukavca.

"Lukavac je pao na ispitu ljudskosti, a jedini krivac si ti, koji si organizovao ovaj koncert. Danas je dan žalosti za sve nas Lukavčane, naša sugrađanka rahmetli Mensura Salkić je tragično preselila, a njemu i njima je do muzike. Trebamo se sjetiti kompletne porodice Salkić koliko su doprinijeli Lukavcu kroz svoju muziku i kulturno stvaralaštvo, nisu zaslužili da im se ovako vraća. Porodico Salkić, ja se izvinjavam u svoje ime što nismo uspjeli spriječiti taj koncert, našoj dragoj Mensuri neka je rahmet duši a vama sabur", piše u jednoj objavi na Facebooku. 







0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.