13.10.2024. 22:13
0
Mašinovođa Mirnel objavio video kobne noći: “Udarilo smo u drvo, nismo ni slutili…”
U noći s 3. na 4. oktobar, zaposlenici Željeznica Federacije Bosne i Hercegovine doživjeli su strašne trenutke tokom svojih noćnih smjena, a posljedice su ostavile dubok trag.

Jedan od zaposlenika, koji je te večeri upravljao vozom, podijelio je svoje bolno iskustvo putem snimka kao znak sjećanja na sve koji su izgubili živote u ovoj prirodnoj katastrofi.

„Udaramo u drvo, ne sluteći da će drvo spasiti naše živote...“, napisao je, prisjećajući se trenutka kada su naišli na prepreku koja ih je, srećom, spriječila od još veće tragedije. Jutro su dočekali na istoj lokaciji, nesvjesni razmjera katastrofe koja ih je zadesila.

Kada je svanula zora, grupa zaposlenika krenula je pješice prema Jablanici, no ubrzo su shvatili da su prizori koji ih čekaju mnogo potresniji nego što su mogli zamisliti.

„Gledajući sve ovo, u sebi sam molio Boga da su svi živi, zdravi i da nema žrtava. Nažalost, ulaskom u Donju Jablanicu i selo Zlate nastao je muk. Nešto što kao čovjek nikada neću zaboraviti", emotivno je napisao.

Video pogledajte OVDJE.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.