15.10.2024. 10:33
0
Nove dojave o bombi u školi: Maloljetnik koji je dojavljivao i dalje na ispitivanju
Nove dojave o bombi zaprimljene su jutros u sarajevskoj školi, saznaje portal "Avaza".

Ovu informaciju potvrdila je portparolka MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

- Jeste, s tim što su jutros bile telefonom. Međutim, timovi koji su i sinoć radili FUP-a, OSA-e pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva i dalje su aktivni, tako da rade i na ovom od jutros. Maloljetnik je u našim službenim prostorijama od sinoć – rekla je Novalić za "Avaz".

Podsjetimo, u sinoćnjoj akciji Uprave policije MUP-a KS, Federalne uprave policije i Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, slobode je lišen maloljetnik, učenik jedne sarajevske srednje škole, zbog postojanja osnova sumnje da je u više desetina navrata lažno dojavio o postavljenim bombama u školama.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.