17.10.2024. 13:03
1
Uhapšen muškarac koji je pretukao doktoricu u Bratuncu
Policija iz Bratunca uhapsila je muškaraca M.D. zbog sumnje da je sinoć pretukao doktoricu Doma zdravlja u Bratuncu Snežanu Stojanović.

Iz Policijske uprave Bratunac kazali su da su danas uhapslili osobu inicijala  M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi da je navedeno lice istog dana oko 00.55 časova, nakon verbalne rasprave fizički napalo medicinsko osoblje Doma zdravlja Bratunac lice inicijala S.S. iz Bratunca.

"O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju predmeta", kazali su iz PU Bratunac.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.