11.11.2015. 15:48
0
Francuski radio objavio snimak razgovora Benzeme i Valbuene u kojem Benzema tvrdi da se na snimku sve vidi
Francuska radio-stanica "Europa 1" došla je do tonskog zapisa telefonskog razgovora između Karima Benzeme i Mathieua Valbuene, u kojem ga napadač Reala ucjenjuje da njegov prijatelj iz djetinjstva ima privatni snimak.

Piše: Haris Ahbabović

Na njemu se čuje da je fudbaler Reala učestvovao u ucjeni, a njihov razgovor obavljen je 6. oktobra, dok su Benzema i Valbuena boravili na pripremama francuske reprezentacije, prenosi Kurir.

- Ako želiš da video bude uništen, moj prijatelj će doći da te posjeti u Lyon - rekao je Benzema, a poslije kraće pauze igrač Reala kazao je prijateljima da mu se čini da ga saigrač iz reprezentacije ne shvata ozbiljno i da je u pitanju šala ili skrivena kamera.

Poslije određenog perioda njih dvojica su ponovo razgovarali.

- Mogu da ti pomognem, ali moraš da se vidiš s tim čovjekom. Imaš moju riječ da neće postojati nijedna druga kopija. To sam mu rekao - čuo se glas napadača Reala, a Valbuena ga je pitao:

- Da li se vide moje tetovaže na snimku?

Benzema odgovara:

- Sve se jasno vidi.

Valbuena je uvidio da to nije šala, a Benzema je povisio ton i zaključio:

- Radi šta hoćeš! OK, ako ne želiš da platiš, tvoja stvar, tvoj život, ja sam te upozorio. Moja uloga se ovdje završava. Moj prijatelj te preuzima, on je taj koji zna ko ima taj video. Ja ih ne poznajem, vas dvojica ovo sredite.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.