26.11.2015. 21:00
0
Will Smith ima namjeru da se bavi politikom i da se kandiduje za predsjednika SAD-a
Will Smith, poznati američki glumac, rekao je kako ima namjeru da se jednog dana bavi politikom, te da bude kandidat na predsjedničkim izborima u svojoj zemlji.

Piše: Haris Ahbabović

"Želim da pokušam da promijenim političku i društvenu klimu koja me toliko iritira do ne mogu da spavam", kazao je Smith.

"Ja sam čovjek koji se penje, pa kada vidim planinu, ja se popnem na nju. Osjećam potrebu da budem koristan svijetu", kaže gluamac.

"Naporno radim, a moja elokventnost, kako tijela tako i govora, moja sposobnost da iznosim ideje, sve su bolje i bolje. S obzirom na aktuelno političko okruženje, smatram da ima budućnosti za mene. Možda ću im biti potreban", rekao je na kraju 47-godišnji glumac.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.