19.12.2015. 15:27
0
Ova ljepotica rođena je bez nogu i odbačena od roditelja, a danas je uspješna
Kanya Sesser rođena je na Tajlandu. Danas ima 23 godine i uspješnu karijeru modela.
Kanya je rođena bez nogu pa su je roditelji odlučili ostaviti pred vratima hrama jer nisu željeli djete koje je "oštećeno", prenosi Dnevnik hr.

Kanyu je usvojila porodica koja ju je naučila kako se svoga tijela ne treba sramiti i kako se treba osjećati ugodno u svojoj koži. 



Za People magazin je izjavila "Radi se o jačanju žene. Treba se osjećati dobro u svojoj koži, a ja sam u svojoj sebi seksi!.

Naglasila je kako voli biti ispred kamera i objektiva. Još kao mala voljela se fotografirati jer je to bio odličan način da se pokaže i ispriča svoju priču. Nije joj problem razgoliti se na fotografijama jer kaže kako se radi o slobodi tijela, a ona se odlično osjeća u donjem vešu.

(Alen Avdić)


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.