22.1.2016. 8:44
1
Kristijan Golubović iza rešetka: Jesam napisao status, ali nije mi bila namjera da prijetim
Bivši učesnik „Farme“ Kristijan Golubović saslušan je jučer u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, gdje je priznao da je sam pisao status na profilu na društvenoj mreži Facebook u kojem prijeti Tamari Đurić.
Njemu je zbog tog djela određen pritvor do 30 dana, zbog čega je iz sudnice ponovo vraćen u ćeliju. 
Golubović je oko 12 časova policijskim automobilom stigao u Palatu pravde, gdje je sproveden kroz garažu, a do tužioca se popeo u pratnji policajaca. Kristijan je pred sudnicu, gdje su ga čekali sestra Kristina i drugovi, došao koristeći štake.

- Tačno je da sam napisao taj status, ali sam time htio da stavim do znanja da niko nju ne smije da dira. Nisam ljut na nju i nas dvoje smo se pomirili nakon rijalitija, što možete pitati i Tamaru. Ja sam džentlmen i nikada ne bih naudio ženi, niti bih je povrijedio. Nije mi bila namjera da joj prijetim - pravdao se žestoki momak.

Nakon što je saslušan, Golubović je vraćen u pritvor, nakon čega je tužilaštvo donijelo odluku da mu bude određen pritvor, a ne da se brani sa slobode. Podsjećanja radi, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal pratilo je Golubovićevo pisanje na društvenoj mreži danima, nakon čega je trebalo da bude pozvan na saslušanje. Kako nadležni nisu uspjeli da ga nađu, tužilaštvo je izdalo nalog za privođenje. Bivši farmer uhapšen je u ponedjeljak uveče u Kraljevu, odakle je prebačen u pritvor u Beogradu.

- Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganka zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smiju ni da je taknu, a kamoli urade sve ono što zaslužuje zbog svog prljavog i brzog jezika - samo je jedan dio onoga što je Kristijan napisao, a što mu se stavlja na teret.

(Alo /Alen Avdić)
 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.