29.2.2016. 21:57
0
Sergej Trifunović: Čovjek me napao iz čista mira, podnio sam tužbu jer takvima nije mjesto na slobodi
Nakon što su jedne dnevne novine objavile fotografije dva dana nakon tučnjave, na kojima se vidi jedan dio šake bez povreda, srbijanski glumac Sergej Trifunović kazao je da neki mediji prave sapunicu od nemilog događaja.

"Strašno je što me je čovjek kojeg sam prvi put vidio napao iz čista mira. Inače, povrede su i na jednoj i na drugoj ruci. Tužbu sam podnio, jer takvi ljudi ne treba da su na slobodi", rekao je Trifunović za Telegraf.

Prema njegovim riječima, povrijeđene su mu obje šake, za sve postoji uredan nalaz koji je na Urgentnom centru.

"Na slikama se vidi samo prednji dio jedne šake, a povrede su i na jednoj i na drugoj ruci, sa unutrašnje strane. Ne mogu da vjerujem da se uopšte dovodi u pitanje da li sam povrijeđen ili ne", rekao je glumac. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.