21.3.2016. 14:32
0
Alka Vuica postaje sarajevska snaha: Svaka poštena Hrvatica mora imati jednog Bosanca
Pjevačica Alka Vuica uskoro će postati sarajevska snaha. Nakon nekoliko godina zabavljanja, Alka Vuica se odlučila udati za sarajevskog ugostitelja Zlatka Arslangića, piše Kurir.

„Svaka poštena Hrvatica mora imati jednog Bosanca”, rekla je u svom stilu pjevačica i najavila da se uskoro udaje.

„Moj Harbe i ja smo već dugo zajedno. Razgovarali smo o vjenčanju”, dodala je. 

Vuica je bez izabranika uživala u zimskoj čaroliji na jednoj od sarajevskih planina.

Ludo se provela i na koncertu Marije Šerifović. Kad su je na početku njihove veze pitali šta je to posebno na njenom Harbi, rekla je: 

„Dva, tri miliona eura. S njim se osjećam divno. Imam u njemu i prijatelja i ljubavnika. Herba i ja smo iz prijateljstva ušli u vezu. Među nama je uvijek bila neka hemija. Prvi poljubac bio je za stolom na svadbi kod nećaka Zdravka Čolića. On voli kad je moja kosa vezana u rep jer se tada vidi moja ljepota. Voli moju duhovitost, kaže da sam smiješna i da imam dječje oči. Moj sin ga strašno voli, lijepo se slažu i uzajamno se poštuju”, prenosi net.hr.

(Nedim Pobrić)

Alka Vuica
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.