28.3.2016. 21:27
0
Novak Đoković fondacija donirala 20.000 dolara dječijem centru na Floridi
Prvi teniser svijeta Novak Đoković posjetio je danas dječiji centar "Centro Mater Childcare" na Floridi u SAD-u i uime Novak Đoković Fondacije uručio donaciju vrijednu 20.000 dolara za programe podrške socijalno ugroženoj djeci koje provodi ova američka humanitarna organizacija.

Đoković je ovom prilikom istakao da je za njega i njegovu suprugu Jelenu veoma važno da vjeruju u dječije snove, kako danas, tako i u budućnosti.

- Dugoročna vizija naše Fondacije je podrška socijalnoj ugroženoj djeci, kroz ovakve i slične programe koji im omogućavaju da ostvare svoj puni potencijal. Kada se udruže, ljudi mogu da naprave mnogo lijepih i dobrih stvari. Zajedno imamo snagu da napravimo promjene koje znače. Zato nam je izuzetno drago što smo u prilici da podržimo "Centro Mater", organizaciju koja s nama dijeli istu posvećenost i želju da pomognemo djeci tokom njihovog ranog obrazovanja
- rekao je Đoković.

Predsednik "Centro Mater" fondacije Oktavio Verdeha izjavio je da će donacija biti uručena u prisustvu roditelja i djece predškolskog uzrasta, koja inače ne bi bila u prilici da pohađaju ljetni edukativni kamp, saopćeno je iz Fondacije.

(FENA)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.