26.4.2016. 22:56
0
Zvijezda na udaru zbog Photshop katastrofe: Izgleda patetično, zašto bi iko objavio ovakvu fotografiju?
Do sada se mnogo puta nagađalo da popularna Beyonce svoje fotografije retušira prije nego što ih objavi na društvenim mrežama, ali ovog puta pjevačica je razbjesnila fanove. Mnogi su zaključili da Beyonce na fotografijama koje je snimila za magazin "W" ne liči na sebe.

Zvijezda koja je poznata po svojim oblinama na fotografijama izgleda znatno mršavije nego što zaista jeste. Mnogi su komentarisali da ova Photoshop katastrofa izgleda patetično i pitali su se zašto bi iko objavio ovakvu fotografiju.

Po običaju, Beyonce nije komentarisala ove kritike, prenosi Blic.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.