3.5.2016. 15:10
0
Poznata pjevačica sa slikom iz teretane uputila ženama vrlo važnu poruku
Pamela Ramljak već je neko vrijeme čest gost u teretani, gdje je sjajno "istesala" svoje tijelo, a ovih dana izgleda ljepše nego ikad. Ali, ono što njeni fanovi dosad nisu znali jest da je u teretanu krenula iz mnogo ozbiljnijih razloga od puke želje za dobrim izgledom.

"Jednom sam napisala kako sam se borila sa anksioznošću u prošlosti i dobila iza hrpu poruka cura i žena koje su isto to prošle ili prolaze. Drage cure, znam kako se osjećate... Sve smo različite i tako se i nosimo sa problemima. Neću ulaziti u činjenicu da svaka treba pronaći ishodište anksioznosti i napada panike ali jedna od stvari koja je meni pomogla da sam 'ojačala' i ozdravila je definitivno sport i prehrana", otkrila je Pamela i sa svojim fanovima podijelila još nekoliko zrnca mudrosti.

"Ne bi vjerovali kako to sve utječe na našu psihu. Nismo stvoreni da bi bili lijeni niti da jedemo hranu koje naše tijelo ne može niti prepoznati od silnih dodataka. Pronađite onaj sport i aktivnost koju volite i budite redovni. Ispočetka će biti teško ali kasnije ćete jednostavno biti pozitivniji , nećete razmišljati o glupostima... Jedite zdravo, okružite se pozitivnim iskrenim ljudima i izbacite iz života loše navike i posebno LOŠE ljude. I sve svima oprostite", napisala je pjevačica, a njen je post naišao na poveće odobravanje Instagram zajednice, prenosi index.hr.



"Ponekad i najmanja sitnica čini razliku i ne bojte se jer je definitivno istina da što te ne ubije ojača te. I vjerujte, jednog dana će sve to biti iza vas a vi ćete opet biti one snažne žene pune samopouzdanja", zaključila je Pamela poruku koja je dirnula na stotine žena.

Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.